Arboretum urejanje vrtov

 

Vprašajte nas

info@asfaltek.si

Polaganje tlakovcev

Polaganje tlakovcev je zadnja faza tlakovanja. Predhodno je namreč potrebno teren dobro pripraviti in urediti vse potrebno za uspešno polaganje tlakovcev.

Tlakovci so različnih dimenzij in oblik ter so atraktivnega izgleda. Ker imajo tlakovci na zgornji (pohodni) strani ravne površine so enostavni za čiščenje. Hkrati je polaganje tlakovcev, kadar je teren dobro pripravljen, dokaj enostavno in zato hitro. Tako prihranite tudi vi.

Semmelrock Stein+Design

Kakovost, tradicija, inovacije - s tem geslom se je podjetje SEMMELROCK razvilo iz avstrijskega družinskega podjetja v mednarodno uspešno hčerinsko podjetje svetovno velikega proizvajalca opeke »Die Wienerberger Gruppe«. Design, ki navdušuje in ideje, ki delujejo nalezljivo: SEMMELROCK STEIN+DESIGN kaže, kako se lahko zahtevni koncepti in mojstrske ideje izvedejo z okusom. Bodisi za privatno uporabo za terase in vrtne poti, dostope do hiše, dovoze do garaže in notranja dvorišča ali za javno uporabo za cone za pešce, kulturne stavbe, hotele in nakupovalna središča, SEMMELROCK vam omogoča, da svoje okolje oblikujete s prijetnim vzdušjem in nezamenljivo.

Polaganje tlakovcev


© 2006 - 2018 Asfaltek d.o.o.